Club Vibes

Podium voor bekende musici én jong talent

Club Vibes
Het woord “club” in de naam wordt helemaal waargemaakt in het pand aan de Heerderdwarsstraat. Een bedrijfspand op het kleine bedrijventerrein Wyckerpoort-Zuid. Een locatie waar je niet meteen zo’n gelegenheid verwacht, maar het biedt wel grote voordelen. Hier kan in alle vrijheid gemusiceerd worden.

Eenmaal binnen verandert de wereld in een echte muziekclub: een intieme ruimte met podium, tafels en stoelen, een loungehoek en een bar.

Klassiek, jazz of pop. Hier kan alles. Door en voor de echte muziekliefhebber. De concerten zijn doorgaans gepland in het weekend. Om ze bij te wonen moet je lid worden. Dat kan per dag (+ entree) of per jaar. Een jaarlidmaatschap biedt grote voordelen (zie hieronder). Op donderdagavonden zijn er de vrij toegankelijke sessie-avonden. 

Club Vibes is meer...
In 2009 heeft musicus Estella Kempen Vibes muziek opgestart. Bij Vibes muziek wordt onder andere door Muziek Therapeutische Bandcoaching (© 2010, Estella Kempen), de mogelijkheid geboden aan jongeren met een psychische beperking (o.a. autisme, ADHD) om samen muziek te maken. Estella heeft hiervoor een speciale methodiek ontwikkeld. Inmiddels is deze methodiek MTBandcoaching een erkende opleiding aan Zuyd Hogeschool waar Estella dit doceert. Estella doet ook samen met de Universiteit en Mondriaan onderzoek naar de effectiviteit van deze nieuwe methodiek. De eerste resultaten van haar onderzoek zijn positief. Maar nog mooier is dat enkele van de bands van Vibes muziek al prijzen gewonnen hebben. Zoals Sinister Unicons in april 2014 in Eindhoven. 

Tevens bestaat er bij Vibes muziek/ Club Vibes de mogelijkheid voor pianoles en zanglessen. Kun je de ruimte huren voor een feest. En kunnen er Bands repeteren.

Club Vibes als voedingsbodem...
De ruimte en infrastructuur van Vibes muziek biedt de mogelijkheid voor concerten op de vrije momenten, zoals op de zaterdag en zondag. Daarom is Club Vibes opgericht. Een plek in Maastricht waar bekende musici én talentvolle jonge musici een podium hebben om hun professie uit te oefenen. Club Vibes wil ook een bijdrage leveren aan de muziekcultuur, die waardevol is in het bestaan van vele mensen.

 

Lidmaatschap
Om de concerten bij te wonen, moet je lid worden van Club Vibes. Dit kan ook voor een eenmalig concert (daglidmaatschap). Een Club Vibes lidmaatschap biedt grote voordelen. De kosten hiervan zijn in een aantal concerten terugverdiend.

De voordelen:
• Club leden hebben voorrang op dagleden.
• Leden betalen de helft van de entreeprijs voor onze concerten.
• Je kunt ook VIP-lid worden met een jaar lang 75% korting toegang tot alle concerten.
• VIP leden kunnen (onder voorwaarden) ook op concerten reserveren.
• Samenwonenden krijgen korting op een extra lidmaatschap.
• Leden jonger dan 21 jaar krijgen een sterk gereduceerd tarief.
• Iedere maand krijg je gratis onze programmafolder digitaal toegezonden. 

€ 50,- STANDAARD LIDMAATSCHAP

€ 35,- JUNIOR LIDMAATSCHAP

€ 110,- VIP LIDMAADSCHAP

€ 0,- SPECIAAL: VIBES VIP LIDMAATSCHAP

DAG LIDMAATSCHAP

Meer info over de lidmaatschappen: www.clubvibesmaastricht.com/lidmaatschap

Rijksweg 88
6224LS Berg
Telefoon +31 (0)6-20586507
info@clubvibesmaastricht.com

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.