Archief Niemand In De Stad grof taalgebruik drugs seks 12 jaar

Deze smeuïge en gevoelige verfilming van Philip Huffs bestseller is het speelfilmdebuut van gevierd documentairemaker Michiel van Erp. Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam

Voor Matt, Jacob en Philip is de studententijd een turbulente periode waarin ze met wisselend succes proberen los te komen van hun ouders en hun achtergrond. Ze beleven gepassioneerde liefdesavonturen en wilde feesten; ze brassen, brallen en leren de ware betekenis van vriendschap kennen. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. Wie ben je als je volwassen bent en zelf verantwoording moet dragen voor je keuzes?

Met zijn speelfilmdebuut levert Michiel van Erp een ontroerend drama af over vriendschap, verlangens en het ontdekken van je identiteit. Overtuigend dankzij sterk spel van de jonge cast én het fijne oog voor detail van de filmmaker.

Michiel van Erp, Nederland, 2018 | 102 min. | Nederlands gesproken, zonder ondertiteling. | Met Jonas Smulders, Chris Peters, Sofie Porro, Minne Koole, Harm Duco Schut.
Bassin 88
6211 AK Maastricht
Telefoon 043 - 321 40 80
info@lumiere.nl