Celle Que Vous Croyez grof taalgebruik seks 12 jaar

Celle que vous croyez is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens

Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24. Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel als een blok voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. Celle que vous croyez is een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen. Na onvergetelijke rollen in The English Patient, Chocolat en Trois Couleurs voegt Juliette Binoche met Celle que vous croyez wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre. De Franse actrice was de afgelopen jaren volop in de Nederlandse filmtheaters te zien; ze speelde onder andere in Ma Loute van Bruno Dumont, Doubles Vies van Olivier Assayas en HIigh Life van Claire Denis.

 

Safy Nebbou, Frankrijk, 2019, 101 min. Frans gesproken, Nederlands ondertiteld. Met Juliette Binoche, François Civil, Charles Berling, Guillaume Gouix.

Lumière Cinema Maastricht

vr 18 okt 2019 19:00 Ticket
zo 20 okt 2019 12:10 Ticket
wo 23 okt 2019 13:30 Ticket
Bassin 88
6211 AK Maastricht
Telefoon 043 - 321 40 80
info@lumiere.nl