Canta Volare

Canta Volare is een jong damesensemble dat bestaat uit 14 leden. Het koor onderscheidt zich van anderen door een breed, wisselend en uniek repertoire waarin de hedendaagse klassieke muziek een belangrijke plaats inneemt.

Canta Volare bestaat uit dertien zangeressen en een dirigent. De zangeressen hebben voor een muzikale carrière gekozen omdat ze een passie hebben voor koorzang en zichzelf steeds opnieuw willen bewijzen en uitdagen. Er wordt hard, perfectionistisch en constant gewerkt aan hun klanken.

Het koor is prestatief dat regelmatig deelneemt aan concoursen om zich muzikaal opnieuw uit te dagen en zich samen verder te ontwikkelen. Ze verzorgen concerten op hoog niveau in de Euregio en willen het publiek dan ook op muzikaal en emotioneel vlak raken. Daarnaast verbreden ze hun horizon door samenwerkingen aan te gaan met andere muzikale disciplines. 

Canta Volare neemt jaarlijks ook deelneming aan een benefietconcert. Hierbij moet je denken aan de Stichting Hoop, in het kader van Alpe D'Huzes.

Kaarten: reservering@cantavolare.nl.

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.