Cafe Wetzels

Cafe Wetzels is een gezellig cafe gelegen te Guttecoven

Café Wetzels bestaat al meer dan 100 jaar en is sinds 1913 in familiebezit. Café ligt in Guttecoven (Limburgs, Göttekoave) en ligt aan de rand van Limbricht, onder de rook van Sittard. De oudste vermelding van Guttecoven is van 1336. Het dorpje ligt midden in mooie landerijen en bossen.

Vanuit café Wetzels zijn twee mooie wandelroutes uitgezet. Deze kunt u inzien bij wandelgids Zuid-Limburg (route 241) of achter onze bar. Deze routes hebben als begin- en eindpunt café Wetzels.
De wandelroutes liggen op de coordinaten 51 1’ NB, 5 49’ OL.
Tijdens deze wandeling komt u langs meerdere bezienswaardigheden. Tussen Guttecoven en Berg aan de Maas ligt in het veld een Mariakapel gedateerd vóór 1840.
Aan de noordwestzijde van het dorp ligt het kasteeltje Grasbroek gedateerd 1596.

Tussen Guttecoven en Kasteel Grasbroek liggen in het Graetbos de resten van een omgrachte motte, die in de volksmond de “Stoel van Swentibold” werd genoemd. Op deze motte moet ooit, eeuwen geleden, een toren hebben gestaan, volgens een volksoverlevering het kasteel van Swentibold, de legendarische negende-eeuwse koning van Lotharingen. Ook komt u langs vijver de Rollen en kasteel Limbricht.

Bij Café Wetzels kunt u in de zomer en winter genieten van een hapje en drankje. Wij bieden u meerdere gerechten en lekkernijen.
Verder hebben wij meer dan 40 soorten speciaalbieren, zowel van het vat als op fles.
‘s zomers kunt u genieten van ons terras.
Kortom, iedereen is van harte welkom om te genieten van onze service en kwaliteit.

Veersestraat 8
6143 AN Guttecoven
Telefoon 046 485 1504
info@cafewetzels.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.