C-Mine Cultuurcentrum Genk

Cultuurcentrum Genk heet vanaf september 2010 C-mine cultuurcentrum en herbergt, op een nieuwe locatie, meer dan alleen de schouwburg. De voormalige Energiegebouwen werden uitgebreid met 2 nieuwe zalen en een tentoonstellingsgalerij. Hiermee staat Genk in de voorste gelederen van de Vlaamse cultuurcentra. De grote schouwburg is met zijn podium en theatertoren ideaal voor grote voorstellingen waarbij contact tussen publiek en artiest belangrijk blijft en waarbij voor iedere bezoeker een maximale zichtbaarheid op een comfortabele plaats gegarandeerd is. Ook de kleine zaal is een wonder der techniek. De inschuifbare tribune met 200 zitplaatsen maakt ook hier het cultureel degusteren maximaal mogelijk. Bovendien heeft deze zaal een uitzonderlijke goede akoestiek en is het met zijn 850 staanplaatsen een pareltje van een concertzaal.

Cultuurcentrum Genk heet vanaf september 2010 C-mine cultuurcentrum en herbergt, op een nieuwe locatie, meer dan alleen de schouwburg. De voormalige Energiegebouwen werden uitgebreid met 2 nieuwe zalen en een tentoonstellingsgalerij. Hiermee staat Genk in de voorste gelederen van de Vlaamse cultuurcentra.

De grote schouwburg is met zijn podium en theatertoren ideaal voor grote voorstellingen waarbij contact tussen publiek en artiest belangrijk blijft en waarbij voor iedere bezoeker een maximale zichtbaarheid op een comfortabele plaats gegarandeerd is. Ook de kleine zaal is een wonder der techniek. 

De inschuifbare tribune met 200 zitplaatsen maakt ook hier het cultureel degusteren maximaal mogelijk. Bovendien heeft deze zaal een uitzonderlijke goede akoestiek en is het met zijn 850 staanplaatsen een pareltje van een concertzaal.

C-Mine 10, Bus 1
3600 Genk
België
Telefoon 0032 89 65 50 00
c-minecultuurcentrum@genk.be

Agenda

Geen resultaten gevonden.