Buro buiten zinnen

Buro buiten zinnen op het snijvlak van de formele degelijke overheid en de flamboyante wereld van evenementen en entertainment

Een evenement organiseren is een creatief en dynamisch traject. Hoe pakt je dat aan? Waar moet je op letten? Zorgvuldigheid loont. Vooral in de beginfase is het wenselijk je idee te verrijken tot een kansrijk concept en goed doordacht uitvoeringsplan.

Vaak blijven ideeën steken in de conceptfase en bereiken niet het gewenste resultaat. Dat is niet zo vreemd omdat overheid, hulpdiensten, maar ook andere betrokkenen zich vaak terughoudend opstellen ten aanzien van projecten die nog in ontwikkeling zijn. Overtuigingskracht, vervolmaking van het idee en een efficiënte planmatige aanpak zijn daarom van essentieel belang.

Je evenement verdient een grotere kans van slagen! Ter aanvulling van je creativiteit, kennis en expertise biedt Buro buiten zinnen de nodige support.  Met beleidsversterkende elementen, een frisse blik op creatief ondernemen en duurzaamheid, of innovatieve ideeën ontstaan verrassende oplossingen die de aansluiting met de markt en de kans op succes versterken.

Recente ervaringen zorgen voor striktere eisen van de overheid. Men verlangt meer onderbouwde antwoorden. Buro buiten zinnen helpt om complicaties bij de vergunningverlening te minimaliseren zonder aan kwaliteit in te boeten. Slimme koppelingen naar regelgeving en het relevante gemeentelijke (evenementen)beleid maken je evenement tot die parel waar steden naar op zoek zijn.

Maastrichter Pastoorstraat 14b
6211 BV Maastricht
Telefoon 06-21899093
welkom@burobuitenzinnen.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.