Archief The Studio #2: Morena Bamberger

Ruimtevullend werk door Morena Bamberger naar aanleiding van een reis naar Zwitserland

Het Bonnefantenmuseum biedt met de nieuwe serie The Studio, een podium aan kleinschalige solopresentaties waarin kunstenaars verslag doen van recente ontwikkelingen in hun werk. In deze The Studio #2 is het de beurt aan Morena Bamberger (Roermond, 1994), die een nieuw, ruimtevullend werk presenteert naar aanleiding van een reis naar Zwitserland.

De Roermondse kunstenaar Morena Bamberger is de eerste ontvanger van het Limburg Beeldende Kunst Stipendium, een nieuwe beurs ingesteld door de Provincie Limburg. Het stipendium is bedoeld om het werk van een jonge Limburgse kunstenaar te stimuleren, zichtbaar te maken en onder de aandacht te brengen van een groter publiek. Zij verblijft twee maanden – oktober en november 2019 – aan de Jan van Eyck Academie, waarna haar werk vanaf 24 november wordt tentoongesteld in de projectruimte van het Bonnefantenmuseum.

Meer informatie:
https://www.bonnefanten.nl/nl/tentoonstellingen/programma_2019/the_studio_morena_bamberger

 

ENGLISH
The new series The Studio in the Bonnefanten provides a stage for small scale solo presentations on which artists may present recent developments in their work. In this second edition of The Studio it’s Morena Bambergers (1994) turn.

Avenue Céramique 250
6221 KX Maastricht
Telefoon Tel: +31 (0)43 3290190
info@bonnefanten.nl