Archief Artrocks: Museumronde Bonnefantenmuseum

Hoe klinkt een kunstwerk?

De acht halve finalisten van Art Rocks hebben zich voor een lied laten inspireren door kunst. Tijdens de museumronde spelen ze hun lied live bij het kunstwerk waarover het lied gaat. Tijdens de museumronde strijden ze om een plek in de finale van Art Rocks in Paradiso.

LINE-UP
Eliminator, Jasongwen, Kiri MiokiKUZKO, Lady BlaxxScott & YoungSophie Speck en Sunday at Eight
Special guest: Yung Nnelg
Host: Waldo Volmer

TICKETS
Entreekaartje voor het museum, meer info via www.bonnefanten.nl/nl/bezoek/online_tickets

ROUTE DOOR HET PROGRAMMA
Tijdens de halve finale speelt elke halve finalist meerdere malen zijn soundtrack bij het kunstwerk dat hem inspireerde, zodat je geen enkele act hoeft te missen. Daarnaast zal Yung Nnelg zijn Art Rocks-nummer live spelen en maakt hij onderdeel uit van de vakjury.

MUZIEKCOMPETITIE
Uit alle inzendingen heeft Art Rocks 56 acts geselecteerd voor de halve finale (de zeven museumrondes). Elke muziekact speelt in één Museumronde (acht acts per Museumronde). Per museumronde kiest een vakjury één act die doorgaat naar de finale in poppodium Paradiso op 23 januari 2019. 

STEM JE FAVORIET DE FINALE IN
Er gaan acht muziekacts door naar de finale, waarvan één publieksfinalist. Deze publieksfinalist wordt bepaald aan de hand van een online stemronde én een 'fysieke' stemronde. Als bezoeker van de Museumronde mag je namelijk nog een keer stemmen op jouw favoriet - naast je online stem. Deze 'fysieke' stem telt vijf keer zwaarder mee dan een online stem. Een extra reden om naar de museumronde te komen zodat je jouw favoriet kan steunen.

Avenue Céramique 250
6221 KX Maastricht
Telefoon Tel: +31 (0)43 3290190
info@bonnefanten.nl