Archief Voorstelling Kent U Deze Nog?

4 jonge, enthousiaste muzikanten en theatermakers uit de provincie brengen een show rondom liedjes en voorwerpen die zijn gemaakt vóórdat zij waren geboren. Renée Steenvoorden, Rob Reyners, Ben van Daal en Bart Segers vragen zich af waarom deze liedjes en voorwerpen een grote inspiratiebron blijven Nederlandstalige en Limburgstalige muziek, vertolkt op eigen wijze, met het behoud van het muzikale karakter. Ze slaan de brug tussen oud en jong.

Kent U Deze Nog?

Door het publiek beoordeeld met een dikke 9! Een feest der herkenning!

Nederlandstalige en Limburgstalige muziek, vertolkt op eigen wijze, met het behoud van het muzikale karakter. Ze slaan de brug tussen oud en jong. Luister naar o.a. Wim Sonneveld, Harry Bordon, Annie M.G. Schmidt, Herman van Veen, Frans Boermans, Toon Hermans en vele anderen!

 

Rob Reyners is geboren op 29 april 1991, komt uit Roermond, woont in Roermond en studeerde Jazz Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht. Hij is een duizendpoot; zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren en les geven. Ondanks zijn jazz studie zingt en maakt Rob muziek in allerlei stijlen; jazz, pop, musical, wereldmuziek en zelfs soms (semi-)klassiek.

 

In januari 2013 presenteerde hij zijn eerste CD “Haven’t Met You Yet” en in september 2015 maakte hij zijn tweede CD “The Winner”. Deze tweede CD maakte Rob naar aanleiding van het winnen van de EuJazz Young Talent Award in 2013. In 2016 won hij de Sweet Sorrow Award.

Rob kan zijn stem aan iedere muzikale situatie aanpassen en is daarom in staat om op te treden met een pianist, een trio, kwartet, kwintet of zelfs een complete bigband!
Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring met het optreden in allerlei settings. Een theatervoorstelling, een huwelijksceremonie, een feest, een uitvaart, een festival, een huiskamerconcert, als achtergrondmuziek; niets is Rob onbekend. In combinatie met zijn unieke performance is ieder optreden een genot om naar te kijken.

Zijn motto: “Dood gaan we toch, dus dan kunnen we beter genieten van ’t leven!”

Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande link: https://www.robreyners.nl/product/ticket-voorstelling-kent-u-deze-nog-zondag-20-10-2019-maastricht/

Dominicanerkerkstraat 1
6211 CZ Maastricht
Telefoon 043 4100 010
info@boekhandeldominicanen.nl