Archief Versjes op maat van Lars van der Werf: Vier de Liefde

Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) treedt regelmatig op door heel Nederland met zijn versjes en typemachine. Zondag 27 januari, voorafgaand aan de week van de poëzie maakt hij van 14.00 tot 16.00 uur versjes op maat bij Boekhandel Dominicanen

Lars van der Werf is een in 1987 geboren plezierdichter en schrijver uit Rotterdam. Van zijn bundels  zijn al meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Zijn versjes zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend eenvoudig, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Liefde, verlangen en geluk maar ook gemis en verdriet komen allemaal voorbij.

De nieuwste bundel van Lars van de Werf is verkrijgbaar vanaf 14 januari: Vier de Liefde.

Dat het leven niet altijd gaat zoals we zouden willen, dat weten we allemaal wel, maar dan zijn er in elk -geval nog de versjes van Lars. Na drie succesvolle versjesboekjes verschijnt nu zijn vierde bundel! Wederom een rijmende verzameling lieve, kleine, mooie en fijne versjes waar je elke dag op een zelfgekozen moment van kunt genieten – gegarandeerd dat je er glimlachend van in de verte gaat staren. En of je ze weer mag overschrijven op een kaartje naar je geheime liefde of naar je moeder? Ja natuurlijk. Heb lief!

Een bundel versjes van Lars van der Werf is het ideale cadeautje voor geliefden, familie en iedereen die je een warm hart toedraagt.