Boekhandel Dominicanen

Sinds december 2006 huisvest de ruim zevenhonderd jaar oude Maastrichtse Dominicanenkerk, vlakbij het mooie Vrijthof, een kwaliteitsboekhandel: Boekhandel Dominicanen.

De boekhandel is gestart als onderdeel van Boekhandelsgroep Nederland onder de naam Selexyz Dominicanen en later Polare. In maart 2014 hebben we een doorstart gemaakt als de zelfstandige Boekhandel Dominicanen.

Bij Boekhandel Dominicanen vindt u een prachtig assortiment boeken, van kinderboeken tot kunst, van literatuur tot Limburgensia en van recht tot reizen. Maart 2015 is op de eerste verdieping een volwaardige muziekafdeling toegevoegd met CD’s, DVD’s en vinyl. Op het voormalige priesterkoor van de Dominicanenkerk treft u het befaamde Blanche Dael Coffeelovers. Het koor is tevens het culturele podium van Boekhandel Dominicanen. Wekelijks vinden er activiteiten plaats zoals signeersessies, debatten, lezingen, interviews en muzikale optredens, uiteraard telkens met een knipoog naar wat ons zo lief is: het boek. Ook worden hier exposities gehouden.

Dominicanerkerkstraat 1
6211 CZ Maastricht
Telefoon 043 4100 010
info@boekhandeldominicanen.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.