Beeg Open Air

Zin in een gezellige sfeer, toffe muziek, leuke mensen, lekker eten en drinken, en - als het even meezit - veel zon? Dan is Beeg open Air iets voor jou!

Beeg Open Air (oftewel, BOA) is een open podium muziekfestival dat zal plaatsvinden in het centrum van Grevenbicht. Het festival wil jong talent een leuke kans geven om hun muzikale kunnen te laten horen aan een groter publiek. En het publiek kan natuurlijk gezellig samen genieten van toffe muzikanten en lekkere sounds! Helemaal gratis!

Er staat er een groot openlucht podium op het Burgemeester Kotenplein te Grevenbicht. Daarnaast heeft Grevenbicht 5 cafés en die zullen allemaal een podium met een eigen muzikaal smaakje verzorgen. Voor elk wat wils dus! De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten: lekker smullen hoort erbij!

Met maar liefst 25 verschillende optredens belooft de eerste editie van BOA een toffe en eclectische mix te worden van pop, rock, akoestisch, balkan, blues, jazz, salsa, jeugdorkesten en Zaate Hermeniekes. Het publiek geniet van al het moois op de diverse podia. Uiteraard is Beeg Open Air niet compleet zonder een Zaate Hermeniekes Kampioenschap. Wie neemt de Beeg Open Air Trofee – en de eeuwige roem – mee naar huis? Het belooft een gevecht der titanen te worden: no guts, no glory!

Line-up:
The Embrassibles
Loxley Lane
Dageraad
Portrait [B]
Blue Bold
The Floodlight
Angry Men
DJ Ludo
Black Label
The Last Baron
Music Exile
Who’s NeXT?
M’Lynn Hochstenbach
Boozz
Dubbel Fout
Niels Sievers
Barosz
CREDO
Red Lucky Seven
The Favorites
Net Oet Bèd
Robert Green
Only Seven
SWAMP
ZjesRocqBent

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.