Abraxas Culturele Evenementen B.V.

Abraxas organiseert op het podium en achter de schermen: het complete projectmanagement of delen ervan.

Abraxas heeft contacten met gezelschappen, orkesten, regiseurs en beeldend kunstenaars, met autoriteiten, politie, brandweer en EHBO. Abraxas regelt de benodigde vergunningen. Levert gemotiveerde medewerkers voor op- en afbouw, techniek en voorstellingsbegeleiding. Er wordt gewerkt volgens nauwgezette draaiboeken: heldere afspraken en degelijke planning. Abraxas draagt zorg voor deugdelijke inhoudelijke en financiële verantwoording

Abraxas denkt met u mee. Geeft advies over voorstellingen, kent de wereld van kunst en cultuur. Draagt ook ideeën aan over locatie, vorm en schaalgrootte. Houdt rekening met exposure van uw evenement en dus van uw bedrijf of organisatie. Geen zee gaat te hoog: de Titanic gaat ten onder op een parkeerterrein. Een balletgezelschap bindt de strijd aan met ruiters te paard op een zandvlakte. Een punkband kan een potje breken in een museum. een popgroep speelt met vuurwerk op een openingsmanifestatie.

Abraxas kent de 'ins en outs' van culturele evenementen. Werkt doelgericht en geeft aan waar synergie te halen is. Combineert slim en draagt ideeën aan over sponsoring en subsidiëring. Over marketing en publiciteit. Kent de weg naar landelijke en regionale media. Kijkt ook over de grenzen. Abraxas denkt mee over flexibele oplossingen met betrekking tot de inzet van mensen, middelen en materialen.

Oude Lindestraat 5
6411 EH Heerlen
Telefoon tel: 045-571 51 00
info@abraxas.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.