Win 2 tickets voor de Maastricht Sport Night Run

IRONMAN Maastricht-Limburg: 3 dagen sportief spektakel

In het weekend van 29 t/m 31 juli kleurt Maastricht rood, wit en zwart en ademt de stad sport & spanning tijdens de tweede editie van IRONMAN Maastricht-Limburg. Om de hele stad te laten meegenieten van dit sportieve spektakel, is het programma dit jaar uitgebreid met de Maastricht Sport Night Run op vrijdagavond 29 juli en de IRONKIDS Finale op zaterdag 30 juli. 

Maastricht Sport Night Run: jij doet toch ook mee?

De Maastricht Sport IRONMAN Night Run is een ‘urban’ loop van 5 km door het centrum van Maastricht voor iedereen vanaf 14 jaar. Dé kans om samen met vrienden, familie, collega's of je sportmaatjes op een sfeervolle zomeravond door de stad én over een deel van het IRONMAN parcours te rennen. De start is om 21.30 uur vanaf de Griend, waar ook de finish is en na afloop een spetterende after party plaatsvindt. 

Win gratis toegangstickets!
Beleef
je eigen IRONMAN-ervaring en maak kans op 2 tickets voor de Maastricht Sport Night Run! Stuur voor maandag 25 juli een mail met al je contact- en adresgegevens naar De winnaar wordt uiterlijk dinsdag 26 juli op de hoogte gebracht.

Niet gewonnen en wil je graag meedoen? Kijk op www.maastrichtsport.nl voor info en om je in te schrijven

 

 

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl