WEST SIDE STORY met live orkest op het Vrijthof alle leeftijden

Een productie van philharmonie zuidnederland en Theater aan het Vrijthof

 

West Side Story - Film with live Orchestra op het Vrijthof

Binnenkort gaat er iets unieks gebeuren aan de westzijde van de Maas. Iets dat zo uniek is, dat we het u als eerste willen laten weten!

Theater aan het Vrijthof, philharmonie zuidnederland en West Side Story® Associates(SM)presenteren de coproductie West Side Story Film with live Orchestra. De bekroonde film waarbij de muziek van Leonard Bernstein live uitgevoerd wordt door een groot symfonieorkest, was eerder te zien in internationaal gerenommeerde concertzalen als de Royal Albert Hall in Londen en de Carnegie Hall in New York, maar wordt nu voor het eerst in de buitenlucht getoond. Het historische Vrijthof vormt het prachtige decor. West Side Story Film with Live Orchestra wordt uitgevoerd in de setting en entourage van de Vrijthofconcerten van André Rieu.
De kaartverkoop start op woensdag 8 maart 2017 om 10.00 uur.

Allemaal klassiekers

De liedjes kent u vast allemaal: Tonight, Maria, I Feel Pretty en Somewhere - het zijn stuk voor stuk klassiekers uit de iconische film uit 1961Richard Beymer en Natalie Wood spelen de hoofdrollen van Tony en Maria: twee jonge geliefden die door de rivaliteit tussen straatbendes in het westelijk deel van New York, uit elkaar gerukt dreigen te worden. Tony is Pools/Amerikaan en hoort bij de Jets, terwijl Maria het zusje van de bendeleider van de rivaliserende Sharksis. Toch geloven ze dat hun liefde de verschillen en haat tussen de groepen kan overwinnen.

Het 25-jarig jubileum van Theater aan het Vrijthof, waar philharmonie zuidnederland al een kwart eeuw resideert en concerteert, moet natuurlijk gevierd worden. Voor het orkest is het een uitstekende manier om zich te presenteren aan een breed publiek. Daarom hebben Theater aan het Vrijthof  en philharmonie zuidnederland de krachten gebundeld en samen alles in het werk gesteld om dit event van internationale allure naar Maastricht te halen. De combinatie van de filmbeelden, de live muziek, die gespeeld wordt door bijna 100 musici, en de prachtige sfeervolle locatie zorgt voor een onvergetelijke belevenis van buitengewone omvang!

*De meest succesvolle verfilming van een musical ooit*

*Na New York, Berlijn en Londen nu ook in Maastricht*

*Gerestaureerde filmversie met een live-uitvoering van de muziek van Leonard Bernstein*

WEST SIDE STORY © 1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved
Kaarten bestellen

Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland 
West Side Story Film with Live Orchestra

 

ma 10 juli 2017 / 21.00 uur / Vrijthof Maastricht


De kaartverkoop start op woensdag 8 maart 2017 om 10.00 uur.
Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl