Sportieve middag voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking

door Maastricht Sport

Zaterdag 17 juni wordt er door Maastricht Sport een gezellige, sportieve middag georganiseerd voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking bij sportpark de 

Voor de mensen met een lichamelijke beperking wordt een begeleide, rolstoelvriendelijke wandeling aangeboden waarbij er wordt gewandeld door de natuur van Maastricht in de nabije omgeving van de Geusselt. Deze wandeling zal onder andere plaatsvinden langs kasteel de Geusselt, het Severenpark, het kasteeltje Severen, de zusterbegraafplaats en verschillende mooie natuurgebieden. Gedurende de wandeling zal er ook het een en ander over de natuur verteld worden en zal er een spel plaatsvinden. De beweegdag begint om 12 uur en zal sportief en muzikaal worden geopend. Vervolgens zal er van ca half 1 tot half 3 worden gewandeld inclusief een lunchpauze. Voor de lunchpakketjes wordt gezorgd. Als afsluiting wordt er een swingend optreden verzorgd door Marleen Mols.

 

Aanmelden kan vóór 9 juni via dit e-mailadres: britt.beckers@maastricht.nl Graag hier aangeven of u voor de wandeling of sportdag kiest.

Indien u kiest voor de wandeling dient u aan te geven of u:

- Een lichamelijke beperking heeft maar geen hulp nodig heeft

- Een lichamelijke beperking heeft en zelf een begeleider meeneemt

- Een lichamelijke beperking heeft en een begeleider wenst maar deze niet heeft (In dit geval zullen we samen verder kijken naar een eventuele oplossing)

 

Locatie: Geusselt (Discusworp 4)