Speciale editie festival jong! viert feest in de herfstvakantie!

Deze herfstvakantie, van 21 t/m 30 oktober, vieren we in Theater aan het Vrijthof en AINSI de 10e editie van festival jong! De (aller)jongste bezoekers van Theater aan het Vrijthof kunnen genieten van diverse speciale familievoorstellingen en kunnen deelnemen aan interactieve activiteiten.

Speciale editie festival jong! viert feest in de herfstvakantie!

 

 

 

 

Dubbel feest

Niet alleen vieren we de 10e editie van het festival, ook voor Theater aan het Vrijthof en het Maastrichtse jeugddansgezelschap Project Sally is het een bijzonder jaar. Theater aan het Vrijthof viert dit theaterseizoen haar 25-jarige jubileum en Project Sally wordt 10 jaar jong.

 

Project Sally’s verjaardag

Project Sally opent vrijdag 21 oktober met knallende kurken festival jong! in Theater aan het Vrijthof. Vier de verjaardag van Project Sally tijdens de voorstelling Sally’s Feest, en dans na afloop mee tijdens het spetterende feest, dat geheel toepasselijk wordt aangekleed met levensgrote (dans)foto’s en prachtige kostuums van Sally’s ontwerpers.

 

De Kunstkaravaan

De Kunstkaravaan is dé plek om zelf actief mee te doen aan het grandioze feest. Dansen in de disco, verkleden in de eigengemaakt feestkostuums en taarten maken met vriendjes en vriendinnetjes. Het kan allemaal bij dit feest der feesten van festival jong!

 

Speciaal voor festival jong!

Speciaal voor festival jong! heeft Ester de Koning een spiksplinternieuwe voorstelling gemaakt, Ondersteboven. Zoals we van Ester de Koning gewend zijn, wordt het wederom een absurde, komische, fantasievolle én ontroerende voorstelling.

 

Het volledige programma van festival jong! is te vinden op www.festivaljong.nl of haal de festival brochure op bij de UITbalie van Theater aan het Vrijthof. Tickets zijn zowel online, als bij de UITbalie (t. 043-350 55 55 / www.theateraanhetvrijthof.nl) verkrijgbaar.

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl