Sittard-Geleen en Maastricht samen cultureel en actief

MaastrichtNet.nl en Uitsittardgeleen.nl in feite één site voor alle cultuurliefhebbers

Het complete cultuuraanbod uit Maastricht en Sittard-Geleen onder één muisklik.  Uitsittardgeleen.nl en maastrichtnet.nl, de twee sites zijn het resultaat van een samenwerkingsovereenkomst tussen gemeente Maastricht, gemeente Sittard-Geleen, UIT-Magazine en Week IN Week UIT en bevatten ieder het complete cultuuraanbod in beide regio’s. 

Online platform

Naast een complete uitagenda bieden de sites tevens een online platform aan cultuurmakers die professioneel of als amateur actief zijn. Op dit platform ontmoeten zij  elkaar, wisselen zij kennis uit, promoten zij hun activiteiten en krijgen zij toegang tot voor hen relevante informatie en nieuws. Ook de deelnemende gemeenten kunnen via de sites met het culturele veld communiceren door bijvoorbeeld informatie te delen over het aanvragen van subsidies. 

Publiek-private samenwerking

Uitsittardgeleen.nl is een compleet nieuwe site die wordt  beheerd en doorontwikkeld door Roger Borman van buro 046. Mies is uitgever van UIT-Magazine, een magazine met daarin alle culturele activiteiten uit de Westelijke Mijnstreek. In Maastricht wordt op maastrichtnet.nl voortgebouwd op een samenwerking tussen Paul Pinxten van uitgeverij Week IN Week UIT (maastrichtnet.nl) en KunstActief Maastricht. Pinxten publiceert al ruim 25 jaar dé culturele uitagenda van Maastricht.

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl