September: Slimmer Reizen Actieweken

Reis slim, snel en voordelig naar hartje stad

In september zijn er wegwerkzaamheden in en rondom Maastricht. Op de A2 bij knooppunt Kruisdonk zijn er in het weekend van 4 tot 7 september verkeersafsluitingen en omleidingen. Aan de Kennedybrug wordt gewerkt vanaf 7 september. Ook zijn er verschillende evenementen in de septembermaand. Maastricht Bereikbaar biedt acties om de overlast gedurende de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken.

Reis slim, snel en voordelig over de Kennedybrug en terug

Tijdens de werkzaamheden aan de Kennedybrug en omgeving kunnen forensen die minimaal drie keer per week in de ochtendspits met de auto over de brug rijden, als alternatief gratis reizen met bus of e-bike. Aanmelden kan vanaf vandaag (10 augustus) via www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken. Kijk voor deelnemersvoorwaarden op de website. 

Voordelig reizen tijdens weekendafsluiting A2 van 4-7 september

Tijdens de werkzaamheden aan de A2 is het mogelijk om voordelig te reizen met trein of bus. Dat kan op zaterdag 5 en zondag 6 september. Reizigers kunnen voor 2 euro met de trein reizen op het traject Sittard-Maastricht, of voordelig reizen met buslijnen 50 (Vaals/Aken) en 51 (Brunssum). 

Vanwege werkzaamheden aan het spoor in dat weekend is er geen treinverkeer op de Heuvellandlijn tussen Maastricht en Valkenburg en is er geen korting mogelijk op dit traject. 

Vanaf 3 september zijn de trein- en buskaartjes online verkrijgbaar via www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken.

Voordelig reizen naar evenementen 

Voor bezoekers van de verschillende evenementen die in Maastricht plaatsvinden in de weekenden van 5-6 september en 12-13 september zijn er voordelige OV-kaartjes. Op 5 en 6 september kunnen reizigers voor 2 euro met de trein reizen op het traject Sittard-Maastricht, of voordelig reizen met buslijnen 50 en 51.

Op 12 en 13 september zijn er ook voordelige kaartjes. Reizigers kunnen voor 2 euro met de trein reizen op de trajecten Sittard-Maastricht en Kerkrade-Maastricht (Heuvellandlijn). Daarnaast kunnen ze voordelig reizen met buslijn 50. Vanaf 3 september zijn de voordelige trein- en buskaartjes online te koop via www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken.

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl