Ruim 25.000 bezoekers voor War Horse

Nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op 25 en 26 april

Het succes van theaterfenomeen War Horse is én blijft overdonderend! Parkstad Limburg Theaters heeft inmiddels ruim 25.000 kaarten verkocht en de 26.000 zijn in zicht. Komende week is War Horse voor het laatst te zien in Theater Heerlen. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar voor de voorstellingen op 25 en 26 april. 

Het theaterfenomeen War Horse vertelt het verhaal over de bijzondere band tussen de jonge Albert en zijn paard Joey. Het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog leidt ertoe dat het tweetal uit elkaar wordt gehaald, en dit is voor beiden het begin van een uitzonderlijke reis. 

War Horse is sinds de première in Londen in 2007 al gezien door meer dan vijf miljoen theaterbezoekers. Door de overdonderende recensies die na de Nederlandse première zijn verschenen groeide ook de publieke belangstelling voor deze bijzondere productie. “Een show die je gezien moet hebben” (De Telegraaf *****), “Magnifiek theaterspektakel” (Algemeen Dagblad ****), “Topniveau” (NRC Next ****). 

War Horse staat exclusief voor Limburg in Theater Heerlen tot het einde van de week! Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de website van Parkstad Limburg Theaters: http://www.parkstadlimburgtheaters.nl/war-horse