Food Truck Festival TREK Maastricht

Lekker eten, live muziek en theater in het Stadspark.

Maastrichtse Bourgondiërs!

De eerdere edities van Festival TREK in Maastricht waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie komend jaar weer welkom te heten in het Maastrichtse Stadspark. Van donderdag 18 t/m zondag 21 mei staat dit stadspark in het teken van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK - MAASTRICHT.

Ons geliefde Stadspark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Maastrichts muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Stadspark. 
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

TREK – MAASTRICHT - STADSPARK
18 t/m 21 mei 2017

Donderdag 16.00 - 23.00 uur
Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 - 22.00 uur

Week IN Week UIT

do 18 mei 2017
t/m 21 mei 2017
16:00
- 22:00
gratis
Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl