Archief Eva Crutzen - Opslaan Als

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling Spiritus eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens: om Eva Crutzen kun je niet meer heen.

Het talent van Eva Crutzen wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig blown away door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is. ‘Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn’, aldus de media.

Opslaan Als
Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Maar, hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoud je wel alle telefoonnummers, die je ooit hebt gehad, maar vergeet je de geur van iemand, die er niet meer is? In Opslaan Als laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat. Hoe dan ook; je moet erbij zijn!

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl