Archief De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5 - 100 jaar)

Meneer Monster i.s.m. CDP Theatre Producers

Meneer Monster heeft de bestseller De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster-productie voor jong en oud.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Nu zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal over een waanzinnige boomhut. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens van Meneer Monster keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

Prijzen
De Australische theaterbewerking van De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster zal met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek veroveren. Andy en Terry hebben ons namelijk beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes.

Meneer Monster
Meneer Monster
 maakt verrassend en fysiek jeugdtheater vol humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Eerdere producties zijn: De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!.

Workshop
Om 14.10 uur begint in de Multifunctionele Zaal een creatieve workshop voor kinderen vanaf 5 jaar. € 1,-. Reserveren noodzakelijk. We maken van een sok ons eigen beest dat gaat wonen in de boomhut (sokpop maken).

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl