Toegangsbandjes Bruis (vrijdagavond)

Bruis verwacht op vrijdag 4 september met Echo and the Bunnymen grote drukte. Er worden (gratis) e-tickets en toegangsbandjes verstrekt om de drukte te reguleren. Hoe kom je aan zo'n toegangsbandje of e-ticket?

Verkrijgen toegangsbandjes vrijdagavond
Je kunt op woensdag 2 september tussen 16:00-20:00 bij de Muziekgieterij aan de Boschstraat 7 een gratis bandje bemachtigen. Om ook de bezoekers die van ver komen tegemoet te komen, is er tevens de mogelijkheid om online (gratis) tickets te bestellen via deze link (max 4 stuks p.p.). Bandjes zijn ook aan de ingang van het Bruis terrein verkrijgbaar, maar wees op tijd want voor de vrijdag geldt de regel: binnen = binnen en vol = vol.

Toegang zaterdag en zondag zonder toegangsbandje
De toegangsregulering mét bandje geldt alleen voor het programma op vrijdag. Op zaterdag en zondag is er vanwege het open karakter en de culturele randprogrammering geen toegangsbandje nodig. Met de programmering op zaterdag en zondag met bands als Lamb, Archive, Daan, The Undertones, The Slow Show, Intergalactic Lovers en vele anderen, belooft deze editie van Bruis weer garant te staan voor een geweldig festival. 

Bruis is op 4, 5 en 6 september en wordt gehouden op het Koompe terrein (sportterrein Tapijnkazerne) in Maastricht.

Check www.bruismaastricht.nl voor de volledige line-up en de culturele randprogrammering.

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl