Archief Benefietconcert ‘Vergeet mij niet’

In actie voor dementie

Zondag 23 april 2017 geven Hubert Delamboye, Fenna Ograjensek, Patrice van Ramshorst, Rob Waltmans en Mannenkoor Borgharen Maastricht samen met andere bekende muzikanten uit Limburg een uniek concert in de Maastrichtse Koepelkerk. De opbrengst van dit concert gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Daarmee steunen de artiesten en gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Mijn Breincoach van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+. Dementieonderzoek in Limburg vóór Limburgers. 

Het goede doel: stimuleren van je hersengezondheid
Hoewel onderzoekers steeds meer te weten komen over dementie, is dementie vooralsnog niet te genezen. Wel komen onderzoekers steeds meer te weten over de oorzaken van de ziekte! Met deze kennis ontwikkelt Alzheimer Centrum Limburg momenteel Mijn Breincoach. Dit is een preventiecampagne die mensen attendeert op het belang van een goede hersengezondheid, je persoonlijke risicofactoren in kaart brengt en middels een persoonlijk preventief actieplan je ondersteunt bij het verbeteren van hun hersengezondheid.

Muzikaal avontuur
Het concert ‘Vergeet mij niet’ is een samenwerking van stuk voor stuk geweldige artiesten uit Limburg die het publiek onder leiding vans Rob en Dré weet mee te nemen naar alle uithoeken van het muzikale spectrum, van klassiek tot jazz en popmuziek. De artiesten zullen met uitdagende en avontuurlijke acts voor jong en oud het podium opkomen. Het belooft daarom een concert te worden vol contrasten. 


Locatie: Koepelkerk, Heerderweg 1 Maastricht
Kosten: tickets €15 / kinderticket €7,50
Kaarten bestellen, kan via mail: concert@hfl.nl of bel naar (043) 4077 361.

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl