Archief 20e Drumbandtreffen Muziekfederatie Limburg Zuid West

Het slagwerkensemble van Fanfare St Gertrudis uit Sint Geertruid organiseert het jaarlijks terugkerende drumbandtreffen onder auspiciën van de Muziekfederatie Limburg Zuid West.

Het festival wordt dit jaar al voor de 20e keer georganiseerd! 

Maar liefst zeven tamboerkorpsen zullen deze avond de revue passeren. De musicerende verenigingen zijn: Drumband Fanfare St. Blasius Cadier en Keer, Klaroenkorps Harmonie Amicitia Banholt, Drumband Harmonie Concordia Margraten, Drumband Harmonie Berggalm Noorbeek, Drumband Harmonie St. Cecilia Mheer, Drumband Harmonie St. Laurentius Bemelen en slagwerkensemble Fanfare St. Gertrudis Sint Geertruid.. De deelnemende korpsen verzorgen een podiumoptreden met twee te beoordelen werken. De beoordeling vindt plaats door bondsjurylid de heer Jo Zinzen. Dit jaar vindt er geen optocht met defilé plaats.

Het drumbandtreffen start om 19:00 uur met het optreden van het slagwerkensemble van Fanfare Sint Gertrudis in de Fanfarezaal, Dorpstraat 29 te Sint Geertruid. De zaal is open vanaf 18:15 uur en de entrée is vrij toegankelijk. De bekendmaking van de uitslag en de afsluiting van het treffen is voorzien omstreeks 22.00 uur. Belangstellenden en muziekliefhebbers zijn van harte welkom op 22 april! Laat u verrassen door de melodische klanken en de ritmische hoogstandjes!

Parkeren kan op de nabij gelegen parkeerplaats aan de Julianaweg.