Archief Alles is Drama presenteert: Partytime/Bergtaal!

Is het oké om je rot te lachen, terwijl ergens anders iemand doodsangst uitstaat? Om je zorgen te maken om je outfit terwijl anderen zich zorgen over de veiligheid van hun familie leden? Mag dat, gewoon omdat jij hier veilig zit? Kom het zien op 17, 18 en 18 mei in het stuk: Partytime/Bergtaal!

Studenten toneelvereniging Alles is Drama wilt u van harte uitnodigen voor de gloednieuwe theaterproductie Party Time - Bergtaal op 17, 18 en 19 mei in het Pesthuys, te Maastricht!
Partytime-Bergtaal is een tweeluik geschreven door Harold Pinter. Oorspronkelijk is het een drieluik Party Time/Wereldorde/Bergtaal met het gezamenlijke thema: machtsuitoefening via taal. Dit thema is ook bij ons niet verloren gegaan.
Omdat we te graag vergeten
dat champagnekurken en geweerschoten tegelijk knallen.
Omdat we te snel vergeten
dat taal een wapen is.
Omdat we te makkelijk vergeten
dat ‘een sociale ladder’ slechts een metafoor is.
We spelen een minder bekende tekst uit het repertoire van Harold Pinter (1930-2008). In een stuk waar de boodschap niet zo helder voorgedrukt staat, is het zoeken naar het verhaal dat je wilt vertellen. Dat in het contrast tussen de twee delen vele actuele referenties te vinden zijn, was vanaf het begin duidelijk, maar we hebben onszelf ook mogen verrassen en we zijn op de vloer even ver geraakt als in onze fantasie. Laat u ook op uw beurt verrassen. Kijk naar een verhaal over de wereld, kijk naar uzelf.
Geregisseerd door Anneliese Billen
en regie-assistente Leonie Schuitema
Spelers: Sam Van Avermaet, Job van den Bergh, Rebecca van den Brand, Adela Iriskic, Remo Kortbeek, Hanna de Munck, Maaike Van de Vorst, Raf Widdershoven
Data: 17, 18 en 19 mei
Tijd: 20:00
Locatie: Pesthuys, Vijfkoppen 1 in Maastricht
Wilt u een kaartje kopen?
Ga naar www.allesisdrama.com/tickets-sale kies vervolgens de datum van uw keuze en klik op 'join'. Volg dan verdere instructies.
Heeft u vragen? Mail dan naar contact@allesisdrama.com of stuur ons een berichtje op Facebook.
Tickets:
Member: €4,50
Studenten en onder 18: €6,50
Normaal: €8,50
Deurverkoop:
Member: €5,50
Studenten en onder 18: €7,50
Normaal: €9,50
Bonnefantenstraat 2 Postbus 616
6200 MD Maastricht
Telefoon 043-388.53.58
contact@allesisdrama.com