Archief The American Country Legends

A Night at the Opry

Een avond die de ware muziekliefhebber niet mag missen. Wat krijg je als je wereldhits uit de Country en West Coast muziek laat spelen door internationaal Award Winning top-muzikanten? Een gegarandeerd onvergetelijke avond!

Het publiek wist The American Country Legends in hun eerste seizoen massaal te vinden. ‘Wat een emotie, we waanden ons even (terug) in Nashville’, is een veelgehoorde reactie. Een nieuwe show kon dan ook niet uitblijven!

A night at the Opry
In A night at the Opry nemen leading ladies Lana WolfPam MacBeth (Nashville) en zanger/gitarist Wim van de Vliert u mee op een emotionele reis langs pure en bekende Country en West Coast-muziek. Een feest van herkenning met hits van The Eagles, Linda Ronstadt, Willie Nelson, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Emmylou Harris, Patsy Cline, Glen Campbell, Vince Gill, James Taylor en Creedence Clearwater Revival. Maar de artiesten kijken niet alleen terug, ook huidige popmuziek van onder andere Dolly Parton en Kenny Rogers, Shania Twain, Garth Brooks en Lady Antebellum komt voorbij.