Fish (UK)

Clubtour

Clutching at straws - 30th anniversary performances

Derek William Dick, beter bekend als FISH, kreeg voor het eerst bekendheid in 1981 als zanger van de Britse rockband Marillion, waarmee hij onder andere de top tien haalde met de nummers "Kayleigh” en "Incommunicado". Zeven jaar, vier studio-albums en twee live-albums later, verliet Derek de band en stortte zich op zijn solocarrière. 

Als soloartiest scoort FISH niet alleen met nummers als “A Gentleman's Excuse Me” en “Shot the Craw”, de boomlange charismatische Schot is ook een verdienstelijk acteur en modereerde de radioshow "Fish on Fridays" op het Britse digitale radiostation Planet Rock.com. In september 2013 werd FISH's laatste album "A Feast Of Consequences" uitgebracht. 

Deze show is een afscheid van de veelgeprezen uitvoeringen van het 30-jarig jubileum van “Clutching at Straws”, zijn laatste album met Marillion. Fish zal voor het laatst het hele album en de bijbehorende nummers uit die periode uitvoeren (sommige zijn nog nooit live gespeeld!). Daarnaast zal ook nieuw materiaal ten gehore worden gebracht, afkomstig van het nieuwe studioalbum "Weltschmerz", dat deze zomer uitkomt. Kortom, een zeldzame kans om een unieke setlist te horen! 

 

Muziek / Muziektheater
THEATER HEERLEN - LIMBURGzaal

Plaats: € 31,25