Archief Cameretten Festival

Keihard lachen om de topcabaretiers van morgen!

Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat je vanavond verrassen door de topcabaretiers van morgen!

Over Cameretten
In 1966 organiseerde een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeide uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. 52 jaar later is Cameretten nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek.

Finalisten tournee
De strijd om de winst van Cameretten Festival 2017 is gestreden! De getalenteerde finale acts hebben alles op alles gezet om de felbegeerde Juryprijs mee naar huis te nemen. Na lang beraad kende de jury de Juryprijs toe aan Janneke Bijl. Na de Selecties, workshops, try-outs, de halve finale en finale is het nu tijd voor de Finalistentournee met Janneke Bijl, Andries Tunru en Mark Waumans. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Bereid je voor op een avond keihard lachen!