10cc (UK)

10cc komt terug naar Heerlen!

Op 3 augustus 2017 op 'NPO2: Het uur van de Wolf' de documentaire over de vier originele leden van 10cc en over hun korte samenwerking en de optredens, met als hoogtepunt de creatie van hun superhit I'm Not In Love. Klik hier voor meer informatie of om terug te kijken.

De uit Manchester afkomstige band was één van de meest inventieve en invloedrijke groepen van de jaren ’70. Ze scoorden vele grote hits, waaronder ‘The Wall Street Shuffle’, ‘Dreadlock Holiday’, ‘Donna’ en ‘I’m Not In Love’. Dus maak je klaar voor een sterke, nieuwe show met enkel en alleen tophits en klassiekers! 

10cc heeft een duidelijke stempel op de geschiedenis van de popmuziek gezet en wordt door velen als invloed genoemd. In 1983 ging de band uit elkaar en kwam in 1991 weer bij elkaar om twee albums te maken. Bandleider en mede-oprichter Graham Gouldman stelde in 1999 een nieuwe line-up samen, met onder anderen Rick Fenn en Paul Burgess, die in de jaren '70 ook al in 10cc speelden. In deze nieuwe bezetting hebben ze al verschillende tours gedaan, waarbij alle grote hits uit het verleden opnieuw met veel enthousiasme ontvangen werden. Inmiddels zijn we een tijdje verder en is de band, volgens bandleider en oprichter Graham Gouldman ‘de meest perfecte 10cc die je ooit zult horen’!

Parkstad Limburg Theaters | Heerlen en Kerkrade

vr 16 mrt 2018 20:00 Ticket € 16 - € 36 | Locatie: Theater Heerlen