Archief Terrasarrangement André Rieu

Theater aan het Vrijthof

Op het terras van het Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek.
 
De terrasarrangementen zijn bedoeld als omlijsting van het concert en bieden een compleet avondje uit.
Wanneer u een terrasarrangement koopt, betekent dat dat u op ons theaterterras plaats neemt, een hapje en een drankje geniet en u laat betoveren door de romantische en magische sfeer rondom het concert van André Rieu.
 
Het theaterterras bevindt zich aan de rand van het Vrijthof, recht tegenover het podium maar heeft niet op álle plekken doorzicht naar het podium.
U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan. 
 
Onze tafels zijn standaard voor 4 personen; bent u alleen of met zijn 2-en dan kan het zijn dat u de tafel deelt met andere gasten.
 
Dieetwensen kunt u doorgeven via service@theateraanhetvrijthof.nl
 

ENGLISH
André Rieu returns to Maastricht and will perform his annual summer evening concerts at the Vrijthof square.
 
Theater aan het Vrijthof offers unique concert dinner packages (‘Theaterarrangementen’): you will be seated in front of our theatre - right next to the concert area - where you will be served an exclusive three-course dinner by our main caterer while enjoying the concert. We will provide extra TV-monitors that will be placed in front of the dining area to ensure a perfect close-up view of the stage.
 
If you make reservations for less than 3 people, you may be seated with another party.
 
Dietary wishes (vegetarian, food allergies etc.) send an e-mail to: service@theateraanhetvrijthof.nl