Archief Coco Chanel

Ulrike Quade Company

Als icoon van elegantie bevrijdde ze met gedurfde ontwerpen de vrouw uit het korset van haar tijd. Coco Chanel kende een bewogen levensgeschiedenis waarin ze vanuit een jeugd in het weeshuis opklom tot de hoogste Franse kringen. Chanel staat tot vandaag symbool voor de vrijheid en gelijkwaardigheid van de vrouw.

Speciaal tijdens festival jong! XL biedt Theater aan het Vrijthof bij deze voorstelling een kort voorprogramma aan: Mannekino 6+ van Oddlings. In de etalage van zijn retro kledingwinkel heeft Marvin zijn handen vol aan zijn nieuwe etalagepop Moon. Er blijkt namelijk meer leven in te zitten dan je zou denken…

Spel: Ester Natzijl, Illija Surla & Indra Cauwels | Regie: Ulrike Quade, Jo Stromgren

Dit is een Festival jong! XL -voorstelling

In deze editie van Festival jong! is ook aan oudere zus en broer, mama en papa, oma en opa, tante en oom of gewoon iedereen boven de 12 jaar gedacht! Speciaal voor hen is er in de Festival jong! week een avondprogrammering, namelijk Festival jong! XL. Ook zij mogen zich heel even weer een beetje kind voelen en zich laten betoveren. Festival jong! XL laat zien dat hedendaags figuren- en objectentheater veel meer is dan de ouderwetse poppenkast van vroeger en juist voor iedereen.

THEATERSHUTTLE

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

Lage Kanaaldijk 112-113
6212 NA Maastricht
Telefoon 043- 323 32 65
uitbalie@maastricht.nl