Archief A Dream

Carla Maffioletti

Meer dan tien jaar lang stond Carla Maffioletti als leading soprano op de planken met de wereldberoemde violist André Rieu en zijn fameuze Johann Strauss Orkest. Maar ook als solo artieste geniet zij grote faam. Haar virtuoze stem mag worden gerekend tot de grootste internationale schatten van de muziekwereld en dat komt de Braziliaans-Italiaanse wonder sopraan graag laten horen op haar eerste eigen theatertournee in de lage landen.

Bij Carla Maffioletti zit muziek in de genen. Al op haar vijftiende ging ze op tournee in Brazilië en in 1998 streek ze neer in Maastricht om aan het conservatorium te gaan studeren. Al snel werd ze ontdekt door André Rieu en werd ze een van de grote sterren van zijn wereldwijd vermaarde muziekshow. Naast haar oor- en oogstrelende rol in André Rieu’s Johann Strauss Orkest treedt ze sinds 2012 op voor verschillende grote operahuizen en tevens als solo zangeres. Carla is niet alleen begenadigd met een gouden stem, maar beheerst ook de akoestische gitaar uitmuntend. Haar optreden met orkestrale begeleiding zal een inspirerende exotische muzikale reis worden met klassieke parels uit onder andere Italië, Brazilië en Portugal. Een avond vol passie en temperament, maar ook intiem en persoonlijk.  Muziek zoals muziek hoort te zijn: betoverend.

“Ik ben trots dat we tijdens zoveel concerten over de hele wereld van het talent en de unieke stem van Carla Maffioletti hebben mogen genieten.”- André Rieu