Archief Inschrijving Limburgse Koordagen 2018

Ook dit jaar is het tijdens de Limburgse Koordagen voor ieder koor mogelijk om bij het Open Limburgs Korenfestival op het podium te staan. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2018.

Ook in 2018 organiseert het VNK-Limburg het Open Limburgs Korenfestival (OLKF) en het Limburgs Kinderkorenfestival. Het is een van de activiteiten die het VNK-Limburg in 2018 organiseert als onderdeel van de Limburgse Koordagen. Het festival vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond. Een half uur ‘a moment of fame’ voor uw koor op een toplocatie in Limburg!

Het thema van de Limburgse Koordagen 2018 is “Creativiteit vanuit traditie”. In het kader van het Europees jaar van het cultureel erfgoed wil het VNK-Limburg laten zien dat koorzang niet alleen van oudsher een culturele traditie is en tot het erfgoed van ons land behoort, maar ook toekomstgericht is. En de Limburgse Koordagen geven een perfecte gelegenheid om hierbij stil te staan. Het VNK-Limburg nodigt de koren dan ook uit om dit thema te laten terugkomen tijdens hun deelname aan het festival.

Een koor kan op diverse manieren deelnemen aan het OLKF:

  • Concoursdeelname: een beoordeling door een deskundige jury op zaken als klank, zuiverheid etc. met een puntenschaal die loopt van 0 tot en met 300.
  • Feedbackdeelname: met als resultaat een beoordeling in de vorm van een geschreven rapport met suggesties waar het koor duidelijk mee verder kan werken.
  • Podiumdeelname: een optreden zonder enige vorm van jurering: louter voor het plezier.

Voor meer info: Naar het Open Limburgs Korenfestival

Het Limburgs Kinderkorenfestival (LKKF) voor kinder- en jeugdkoren vindt plaats op zondag 7 oktober in TheaterHotel De Oranjerie in Roermond.

Voor meer info: Naar het Limburgs Kinderkorenfestival