Archief Seniorenpop Maastricht start nieuwe workshops

Komend najaar start Seniorenpop met inmiddels de 4e serie workshops voor muzikanten en zangers(essen), van 50+, die graag met anderen muziek willen maken.

Donderdag 14 september a.s. houdt Senriorenpop Maastricht van 18.30 – 20 uur een informatiebijeenkomst in Club Vibes in Maastricht.

Het kan een volgende stap zijn in jouw muzikale carrière. Een stap waarbij Seniorenpop jou kan helpen. De afgelopen jaren heeft Seniorenpop zich vooral gericht op het spelen in een pop-band, het nieuwe seizoen richt zich ook op muzikanten die in een kleiner verband samen willen spelen, zoals trio, akoestisch, instrumentaal, unplugged etc.

Jouw wensen
Samen met andere muzikanten/zanger(essen) kun je een passende formatie vormen, die aansluit bij jouw wensen.

Tijdens de 12 workshops word je wekelijks/tweewekelijks begeleid door de  ervaren (pop)muzikant en docent Patrick Schappert die jullie helpt met de uitvoering van de gekozen nummers. Je krijgt dan aanwijzingen en tips om de samen afgesproken nummers tot een optimaal resultaat te brengen, ongeacht  je eigen speel/zangniveau.

Na de 12 workshops kun je ervoor kiezen om een keer op het podium te staan en mee te doen aan een optreden voor familie, vrienden en bekenden in Club Vibes.

Extra aanbod
Naast de reguliere workshops willen we ook nog een aantal aanvullende specifieke en eenmalige, korte workshops aanbieden. Daarbij moet je denken aan zang/stemgebruik, fingerpicking style, jambee/percussie etc., waar je gebruik van kunt maken.

Informatiebijeenkomst
Op donderdag 14 september van 18.30 – 20 u houdt Seniorenpop weer een informatiebijeenkomst in Club Vibes (Heerderdwarsstraat 29B in Maastricht).

Hier kun je kennismaken met de organisatie en workshopleider van Seniorenpop, krijg je alle informatie over aanpak, kosten en data van de workshops, kun je  al kennismaken met andere geïnteresseerde muzikanten en kun je alle vragen stellen, die niet aan de orde zijn geweest.

Meer weten?
Voor meer informatie over Seniorenpop kun je onze website bezoeken: www.seniorenpop.nl  of mailen naar seniorenpop@gmail.com
Check ook facebook.com/seniorenpop