Orlando Festival

Internationaal kamermuziek festival en concours

Internationaal kamermuziek festival & concours

Het Orlando Festival is dankzij de speciale en zeer succesvolle formule, het hoge niveau van de internationale ensembles en musici, de verrassende programmering, de waardevolle lessen en natuurlijk ook nog de werkelijk prachtige locatie voor de talrijke deelnemers en bezoekers een bijzonder evenement.

Kamermuziekliefhebbers uit de hele wereld verzamelen zich in het 16e-eeuwse klooster van Rolduc (Kerkrade, Zuid-Limburg),  waar overdag openbare lessen, lezingen, workshops en masterclasses worden gegeven aan zowel  getalenteerde jonge professionele ensembles als ook aan enthousiaste en toegewijde amateur-ensembles.

Er is een namiddagconcertserie op Rolduc, elke dag om 16.30 uur, een avondconcertserie met prachtige concerten op mooie podia in Zuid-Limburg, dagelijks om 20.00 uur én tal van (vaak gratis) regioconcerten. Aan het begin van het Orlando Festival vindt ook het Internationale Orlando Concours plaats. Op Rolduc kunt u meemaken hoe de ensembles zich presenteren aan een internationale jury.

 

Kosterbeemden 45, kamer 1.26
6461 EA Kerkrade
Telefoon 045- 369 05 56
info@orlandofestival.nl
Postadres
Postbus 246
6460 AE Kerkrade