Archief Jacin & Bokoesam - UITVERKOCHT

Twee van de vrolijkste rappers in Nederland, Bokoesam en Jacin Trill, slaan de handen ineen. Ze brengen op 9 februari de EP 'Zo Vader, Zo Zoon' uit met daarop o.a. single 'Nikes'. Daarna gaan ze samen op tour naar een klein aantal poppodia.

We zijn dan ook trots als een pauw om jullie dit duo te presenteren. Jacin Trill, de Koning van Happyland, en de maker van de onbetwiste zomerhit van 2017,  Kspreyopjebytch. Samen met Bokoesam, al een aantal jaar goed voor miljoenen views, en sinds vorig jaar ook met een full-album, Solo, waarop hij van trap tot dancehall laat horen. 

Jacin Trill
'Pew, pew, pew, kspreyopjebytch'. Wie heeft het pakkende refrein van de onbetwiste zomerhit van 2017, Kspreyopjebytch, nog niet meegeblèrd? Het was de binnenkomer van vorig jaar en de start van de carrière van de 'Koning van Happyland'. Jacin Trill stond ineens in alle bekende webzines, werd talent van de maand bij 101Barz, was een hit op blogs, op YouTube, en Ronnie Flex vertelde bij FunX dat hij het nummer maar blijft draaien. Samen met producer 808milli (Emile) zorgde Jacin Trill op debuutplaat 'Happyland' voor een lichte aardverschuiving in de hiphopscene. Zorgeloze hiphop op Amerikaanse leest geschoeid, in combinatie met een reeks bonte spacey video's bliezen: de koning van Happyland is hier om niet snel weg te gaan. 

Bokoesam
Van je vrienden moet je het hebben. Vraag dat maar aan Samuel 'Bokoesam' Seykere. Zijn artiestennaam, een bijnaam die zijn vrienden hem gaven, is een mix van zijn naam Samuel en het Surinaamse woord 'bokoe' dat zich in het Nederlands vertaald naar 'stinkende vis'.  Een goede portie zelfspot is de Amsterdammer, zoon van een Ghanese vader en Nederlandse moeder, dus niet vreemd. Zijn naam houdt Bokoesam in ieder geval niet tegen om miljoenen YouTube views te scoren. Na een aantal mixtapes, EP's, singles en zijn bijdrage op het New Wave project vond Bokoesam het vorig jaar tijd om zijn eerste echte album te gaan maken. Dat werd Solo, een 19 tellende plaat met gastbijdrages van onder andere Idaly, Lil Kleine, Yung Nnelg en Ray Fuego. Lekker divers, van trap tot dancehall, en met humor. Samuel laat zich van alle kanten zien op zijn debuutproject. 

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De minimum leeftijd voor het bezoeken van het concert is 16 jaar. De voorverkoop start op zaterdag 10 februari om 10:00 uur.

Pancratiusstraat 30
6411 KC Heerlen
Telefoon 045-4009100
info@nieuwenor.nl