Archief Dr. Lektroluv [Elektrik World] + Nachtstroom Reünie: Blue Ray Disco + Yesjar + Kijk Een Ster + Ed Orable

We staan onder hoogspanning van vreugde want Dr. Lektroluv komt voor het eerst naar Heerlen.

Op zaterdag 24 maart vieren we dat zijn 'Elektrik World' al 15 jaar barstensvol energie zit. En dat tijdens de enige echte allereerste 'Nachtstroom' reünie. Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Nachtstroom de op electro georiënteerde sounds introduceerde in Parkstad. Met Blue Ray Disco, Kijk Een Ster, Ed Orable en de speciaal vanuit Berlijn ingevlogen Yesjar is de crew compleet. Spannend hoor. Voor het eerst Dr. Lektroluv, met voor het laatst Nachtstroom? 

Dr. Lektroluv [Elektrik World]
Al 15 jaar lang is Dr. Lektroluv een boegbeeld van de electro beweging. Van België tot Brazilië, overal op de wereld wordt het publiek ingepakt met een set vol electro-klassiekers en 'all time favourites'. De man achter het groene masker neemt je mee naar zijn universum: Elektrik World! Het gelijknamige verzamelalbum staat vol pareltjes; van Boys Noize tot Tiga, van The Subs tot Miss Kittin. Ook Mr. Magnetik en Sound Of Stereo (beide deden Nachtstroom aan) komen voorbij. Na een uitgebreide tour langs de podia in 2017 is het tijd voor een nieuwe ronde langs de Lage Landen. Laat de dokter net doorschemeren dat ook een tweede compilatie op stapel staat! Nog méér hits, meer fistpumpin'-feest!

Nachtstroom Reünie: Blue Ray Disco + Yesjar + Kijk Een Ster + Ed Orable

We halen Dr. Lektroluv natuurlijk niet zomaar naar Heerlen. Samen vieren we de NACHTSTROOM reünie! Wie was erbij? Van november 2008 tot september 2011 gingen we (jullie) samen met de residents Blue Ray Disco, Yesjar, Kijk Een Ster & Ed Orable los op onvergetelijke op electro georiënteerde dance-nachten. Met o.a. Motor, Das Glow, Les Petits Pilous, Strip Steve, Joost van Bellen, Tom Trago, Mr. Magnetik en Paul Chambers. De Nachtstroom-crew zal nog eenmaal de batterijen opladen om de hooggespannen verwachtingen waar te kunnen maken! Bijna 10 jaar geleden de eerste, ben jij bij de laatste? 

Deze NNNacht wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met Nachtstroom.

Pancratiusstraat 30
6411 KC Heerlen
Telefoon 045-4009100
info@nieuwenor.nl