Archief 8ste Maatschappelijke Beursvloer Maastricht en Heuvelland

Doe (weer) mee of bezoek de Beursvloer

Hét gratis lokale moment voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO), waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod in de meest brede zin van het woord. 

Ieder jaar ontvangen wij hier zo een 80 organisaties en 70 bedrijven die met gesloten beurs handelen.

We vragen geen geld aan elkaar of financiële sponsoring.

Nee, we delen met elkaar waar we goed in zijn en waar een ander iets aan kan hebben. Want iedereen is ergens goed in en heeft kennis, materialen, faciliteiten of een netwerk waar een ander iets aan heeft. 

Op dit 2 uurtjes durende event verbinden we dus vraag en aanbod van ondernemers, organisaties, instanties en stichtingen aan elkaar. 

U gaat op zoek naar waar u iets aan heeft en partijen die denken dat u iets voor hen kan betekenen, komen naar u toe.

“Dienst-wederdienst met gesloten beurs” is dus het devies want wat is er mooier om iets voor een ander te betekenen waar u zelf goed in bent? 

U zult versteld staan van wat voor u misschien een kleine moeite is, hoe groot het plezier is dat u een ander hiermee doet. Maar ook terug krijgt waar u zelf behoefte aan heeft.

Het mes snijdt echt aan twee kanten, als ondernemer krijgt u een enorme boost omdat u maatschappelijk onderneemt (wat tegenwoordig erg wordt gewaardeerd) en u genereert door deelname extra naamsbekendheid. Daarbij helpt u non-profit en vrijwilligersorganisaties, die zich voor diverse projecten en initiatieven in de regio meestal vrijwillig inzetten om het werk nog beter, leuker of prettiger te kunnen doen. 

Dit jaar alweer voor de 8e keer, met deelname van de Heuvelland Gemeenten en ieder jaar steeds meer bedrijven en organisaties die aanwezig zijn en een gemiddelde van 200(!) matches per middag.

De beursvloer is dus al ettelijke jaren succesvol!

 

Schrijf u dus vooral in!

Website: www.maatschappelijkebeursvloermaastricht.nl 

 

Meer informatie, ook over partners, ambassadeurs en nieuws volgen:

Mailadres: maatschappelijkebeursvloermaastricht@trajekt.nl 
Facebookpagina: https://www.facebook.com/maatschappelijkebeursvloermaastricht

Avenue Céramique 50
6221 KV Maastricht
Telefoon 043 - 350 5600
mail@maastricht.nl