Archief Loop met je dokter

Kick-off meeting van een speciale editie van het befaamde en unieke Limburgse wandelfestijn

Dit jaar is het 10de (jubileum)editie op zaterdag 29 september. De start van de wandeling zal plaatsvinden in Maastricht. Burgemeester Penn-Te Strake heeft het ‘wandel’-stokje overgenomen van de gemeente Eijsden-Margraten. Vanzelfsprekend gaat deze bijzondere editie weer een fraaie wandeltocht worden. Daaraan voorafgaand vindt op dinsdag 17 april 2018 van 16.00-18.00 uur in het stadhuis van Maastricht de Kick-off meeting plaats. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom.

Tijdens de kick-off, gepresenteerd door Patrice van Ramshorst, wordt onder meer de startlocatie voor de komende editie bekend gemaakt. Ook geven de artsen/onderzoekers weer een update van hun onderzoeken. 

Aanmelden voor de Kick-off kan via: info@loopmetjedokter.nl


Wat is Loop met je dokter?
Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat de volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Maastricht Hart+Vaat Centrum, artsen van Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Meld u daarom aan voor Loop met je dokter en steun hiermee de strijd tegen hart- en vaatziekten. Door uw inschrijving kan één leerling op de middelbare school leren reanimeren.