Archief Festival jong!

festival jong! staat dit jaar geheel in het teken van figuren- en objectentheater.

Men neemt jullie in deze nieuwe editie mee op een wonderbaarlijke ontdekkingstocht waar plastic boodschappentasjes dansen, hamers en ander gereedschap gevoelens hebben, waar grote rokken zwieren, zaklampen en theaterspots een eigen leven leiden en waar je zelf mag beslissen welk verhaal je te zien krijgt! Doe mee, speel, droom, fantaseer en amuseer je in de herfstvakantie samen met De Kunstkaravaan en alle artiesten tijdens festival jong!

In deze editie is er ook aan jullie oudere zus en broer, mama en papa, oma en opa, tante en oom of gewoon iedereen boven de 12 jaar gedacht! Speciaal voor hen is er in de festival jong! week een avondprogrammering, namelijk festival jong! XL. Ook zij mogen zich heel even weer een beetje kind voelen en zich laten betoveren. festival jong! XL laat zien dat hedendaags figuren- en objectentheater veel meer is dan de ouderwetse poppenkast van vroeger en juist voor iedereen.

Jij komt toch ook? Breng je vriendjes, broers en zussen mee  en als ze braaf geweest zijn, mogen mama en papa en oma en opa natuurlijk ook mee! PS: vergeet je pop of knuffel niet! 

 

Het blokkenschema van festival jong! 2017.

Brochure festival jong! 2017