La Bonbonnière - Maastricht

Het sfeervolle oude stadstheater van Maastricht doet tegenwoordig vooral dienst als locatie voor feesten en evenementen.

Welkom op de website van La Bonbonnière, de mooiste feest- en evenementlocatie van Maastricht. La Bonbonnière is gelegen tussen het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouwe plein; in het midden van het pittoreske stadscentrum.

De locatie is geschikt voor evenementen van 10 tot 1000 genodigden door middel van haar verschillende authentiek klassieke zalen. La Bonbonnière is een van de weinige locaties met een dergelijke capaciteit die beschikt  over een nachtvergunning. Er zijn tevens twee grote parkeergarages op 150 meter afstand zodat uw genodigden op zeer eenvoudige wijze La Bonbonnière kunnen bereiken.

U vind hier geen steriele vergaderruimten, maar louter stijlvolle zalen waar uw presentatie, vergadering, congres, of feestelijke bijeenkomsten een onvergetelijke herinnering wordt. De doelstelling van La Bonbonnière is om ervoor te zorgen dat u te allen tijde ongeacht van budget een uitstekende invulling heeft van uw evenement. Dit natuurlijk geheel conform uw wensen!

Achter De Comedie 1
6211 GZ Maastricht
Telefoon +31 (0) 433 500 935