Archief Groepworkshops (NL/ENG)

Diverse creatieve workshops voor groepen

Groep workshops ( Dutch/Eng.) Aangepast aan uw wensen. 

Reserveren is mogelijk Min.1 week van te voren, Ma. tm Zo. van 9:00 tot 22:00 Inclusief kopje koffie/thee,

Inclusief Gratis parkeren voor de deur.10 min v centrum, Info en prijzen : www.kunstfront.nl / hetkunstfront@gmail.com

 

1)     Tekenen en schilderen naar naaktmodel

2)     Servies glazuren

3)     Elkaars portret boetseren

4)     potten, vazen of fantasiefiguren boetseren

5)     Clay Battle

 

1) Tekenen en schilderen naar naaktmodel Tijdsduur: 2.5u Aantal deelnemers:  min.10/ max.20 pers. (Min. 1 week van te voren reserveren) Beschrijving In deze workshop leer je een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel tekenen en schilderen op een doek. Een professionele docent leert iedereen in een korte tijd de basistechnieken van het anatomietekenen. Na afloop krijgen de deelnemers hun resultaat mee naar huis.

2) Servies glazuren Tijdsduur: 2.5u Aantal deelnemers: min.10/ max.28 pers. In deze workshop leer je een biscuit gebakken bakje, kopje of bordje glazuren. Er kan rond een gemeenschappelijk thema gewerkt worden. De resultaten worden door ons atelier gebakken en later afgeleverd aan de klant, die ze echt kan gaan gebruiken.

3) portretten boetseren Tijdsduur: 2.5u Aantal deelnemers: min.8/ max.24 pers.In deze workshop gaan we elkaars portret boetseren. De resultaten worden door ons atelier gedroogd en gebakken en later afgeleverd aan de klant.

4) potten, vazen of fantasiefiguren boetseren Tijdsduur: 2.5u Aantal deelnemers: min.8/ max.24 pers. In deze workshop leer je een keramische vaas of fantasieobject boetseren. Een professionele keramist reikt een aantal basistechnieken aan om een kunstwerkje op te bouwen De resultaten worden door ons gedroogd en gebakken en later afgeleverd aan de klant.

 5) Claybattle Tijdsduur: max 1uur Aantal deelnemers: min.10/ max.30 pers. De groep wordt ingedeeld in verschillende teams, die het tegen elkaar moeten opnemen adv originele kleispellen. We gaan aan de hand van originele klei - schiet, draai, raad -en boetseerspelen punten halen. (raden door te boetseren en door te voelen ze te voelen in een kleibad, klei schieten met een blaaspijp, potjes draaien op een potterbakkers schopschijf) Zowel de winnaars (1e, 2e en 3e prijs) als verliezers krijgen een bijzondere klei ervaring.

 

Cabergerweg 45
6219 PE Maastricht
hetkunstfront@gmail.com