Archief Culturele jongerenweek Buiten de lijnen 2017

Stichting Tout Maastricht organiseert een zomerweek voor jongeren van 14 t/m 18 jaar, met uitdagende workshops op het gebied van theater, dans, muziek en beleving van kunst.

 Maak kennis of verdiep. Probeer uit en ervaar. Je bepaalt zelf je programma. Eén ding staat vast: je zult niet meer dezelfde zijn.

De workshops worden gegeven door experts op het gebied van zang, dans, theater, beeldende kunst en andere gave disciplines. En ook nog eens op toffe locaties in de stad.

Je start de dag samen met een warm-up, waarna je voor die dag je eigen programma bepaalt. Tussen de middag lekker lunchen en ’s avonds lekker eten. Bereid door mede-‘ ‘zomerwekers’! Twee keer in deze week is er ook een avondactiviteit, bijvoorbeeld een film bij Lumière.

Aan het eind van deze gave week ontvang je ook nog een mooi certificaat! Alle deelnemende partners bevestigen daarmee dat jij deelgenomen hebt. Handig als je over een tijdje bij een van de partners stage wilt lopen, solliciteert of een opleiding wilt volgen.

Niet twijfelen, gewoon doen!

Wie: 14 t/m 18 jaar

Waar: diverse locaties Maastricht

Wanneer: 17 t/m 21 juli

Kosten: €125,-, inclusief lunch diner en versnaperingen

Aanmelden kan via dit formulier: https://goo.gl/forms/wq0WOoPsIsv43R803

Meer informatie en vragen? Een financiële tegemoetkoming?

Neem contact op met: geertje@toumaastricht.nl of bel +31 (0)6 40041543