Korte cursus Compositie, Kadreren en Beeldopbouw in de fotografie

Maak krachtigere foto's die bij de kijker overkomen. leer (vrijwel) alles van compositie-vormen,kadreren en beeldopbouw in de (digitale) fotografie. 3 lessen met veel praktische oefeningen en wetenswaardigheden.

otografie is schrijven met licht en door  ,, goed en duidelijk te schrijven’’ is de foto leesbaar: begrijpbaar voor anderen.Door kennis te hebben van mogelijkheden van compositie, kadreren en beeldopbouw/eyecatchers kun je krachtigere beelden maken die ook andere kijkers aanspreken.
Zo komen onder andere de vorm van de foto, het kader en de werking hiervan aan bod. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de diverse compositievormen en de indeling van het kader.  Tot slot krijgt u uitleg over de mogelijkheden om de aandacht op het onderwerp van de foto te leggen.
Deze cursus van 3 bijeenkomsten is bedoeld voor de beginnende fotograaf en verder voor iedereen die  (nog) eens graag alles op het gebied van compositie, kadrering en beeldopbouw op een rijtje wil hebben.
Naast veel uitleg, theorie en voorbeelden zijn er praktische oefeningen en huiswerkopdrachten om met de verworven kennis aan de slag te gaan.
Fotografie is schrijven met licht. Als je goed en duidelijk schrijft komt de boodschap over!
Lesdata en tijd:
Donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur:  05-10, 12-10, 02-11.Alle verdere info vindt u op www.fotocursuswiermans.nl

Limburgerstraat 135
6267CD Cadier en Keer
Telefoon 06-51198513
photo.wiermans@planet.nl