The Greatest Showman 9 jaar eng

Een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. | An original musical that celebrates the birth of show business & tells of a visionary who rose from nothing.

The Greatest Showmanis een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar®winnaars Benj Pasek en Justin Paul ‘La La Land). Met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Oscar® genomineerde Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

ENGLISH

Inspired by the imagination of P.T. Barnum, The Greatest Showman is an original musical that celebrates the birth of show business & tells of a visionary who rose from nothing to create a spectacle that became a worldwide sensation.

Euroscoop Maastricht

ma 19 mrt 2018 20:00 Ticket
di 20 mrt 2018 20:00 Ticket
Wilhelminasingel 39
6221BE Maastricht
Telefoon 043-8200320 (tijdens de openingsuren)
maastricht@euroscoop.nl