Archief A Simple Favor grof taalgebruik 12 jaar geweld eng

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen

Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega’s lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

ENGLISH
A SIMPLE FAVOR, a stylish post-modern film noir directed by Paul Feig, centers around Stephanie (Anna Kendrick), a mommy blogger who seeks to uncover the truth behind her best friend Emily's (Blake Lively) sudden disappearance from their small town. Stephanie is joined by Emily's husband Sean (Henry Golding) in this thriller filled with twists and betrayals, secrets and revelations, love and loyalty, murder and revenge.

Wilhelminasingel 39
6221BE Maastricht
Telefoon 043-8200320 (tijdens de openingsuren)
maastricht@euroscoop.nl