De Velinx - Tongeren

De Velinx is het cultuurcentrum van Tongeren. Naast theater, klassiek, film en dans, ook comedy en rock. Parkeren is geen probleem. De avondvoorstellingen beginnen in principe om 20.00 of 20.30 uur en rond dit tijdstip kan u uw auto kwijt op de parkeerplaats van de overbuurman, supermarkt GB.

De VELINX is een cultuurcentrum waar “openheid” centraal staat. Iedereen kan er terecht, groot en klein, jong en oud. Vernieuwers krijgen graag een extra duwtje in de rug. Het voornaamste criterium is nog steeds een kwaliteitsvolle, hedendaagse programmering brengen. Vooreerst zijn er de “eigen activiteiten” van de VELINX. Dit gaat van podiumactiviteiten (theater, dans, familievoorstellingen, humor, muziek…) tot tentoonstellingen, workshops en ontspannings- en ontmoetingsactiviteiten. Het volledige programma van de VELINX kan je vinden op de website: www.develinx.be


Naast deze eigen programmering staat de VELINX ook open voor “receptieve activiteiten”, georganiseerd door verschillende culturele en andere verenigingen uit Tongeren of daarbuiten.

Dijk 111
bus 2, 3700 Tongeren
België
Telefoon 0032 12 80 00 40
info@develinx.be

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda